/

Utleie av containere

Oppbevaring kan være en utfordring. Du vil kanskje prioritere plassen du har på verkstedet ditt til andre formål som er inntektsbringende, enn til lagring av farlig avfall.

En miljøcontainer kan du sette hvor som helst ute. Den kan låses, og sikrer at uvedkommende ikke får tilgang til innholdet i containeren. Miljøcontaineren tilfredsstiller alle krav til lagring av farlig avfall, så ved å ha en slik er det en ting mindre å tenke på i en hektisk hverdag.

Vi leier ut miljøcontainer for oppbevaring av farlig avfall, med muligheter for salg om ønsket. Miljøcontaineren er likevel din etter fire års leie. Våre miljøcontainere og fatrister er godkjent for sikker og forsvarlig lagring av farlig avfall. Ved en slik type lagring av avfallet unngår man oljesøl og forurensning av nærmiljøet hvis uhellet først skulle være ute.

Vi leverer containere som rommer fra 4 til 24 fat, så du som kunde får det som dekker ditt behov. Ta kontakt for et godt tilbud.

FORSVARLIG OPPBEVARING AV FARLIG AVFALL (§5)

Enhver som er i besittelse av farlig avfall har ansvar for at avfallet oppbevares, lagres og for øvrig tas forsvarlig hånd om. Dette gjelder både husholdninger og virksomheter.

Farlig avfall bør lagres på en slik måte at det er beskyttet mot ytre påvirkning, sikret mot uvedkommende/dyr/barn, lagret ryddig og adskilt og at det er tydelig merket. En av de sikreste alternativene ved lagring av farlig avfall er å oppbevare avfallet i en miljøcontainer og/eller fatrist.

/kontakt oss

Kontaktskjema

Takk for din henvendelse. Vi tar kontakt så snart som mulig
Ojsann! Her var det noe som var feil.