/

Om Oss

/Om Oss

Thorvaldsen Transport er et familieselskap som ble stiftet i 1964 av Tore Thorvaldsen.
På slutten av 80-tallet ble virksomheten videreført til en av de to sønnene, og driftes i dag av Tom Thorvaldsen. Da Tore Torvaldsen startet selskapet hadde han en bil som gikk fast for Reginol med utkjøring av ny smøreolje. Det ble da naturlig å ta med brukt olje tilbake, og da sønnene kom inn i familiebedriften begynte de for alvor å satse på innsamling av farlig avfall. Kundegrunnlaget var allerede der.

Thorvaldsen Transport henter spillolje, oljefilter, bilbatterier, drivstoff og annet farlig avfall. Vi er behjelpelige med å sette ut godkjente beholdere for farlig avfall, og er din totalleverandør av tjenester for håndtering av farlig avfall. Vi har spesialisert oss på innsamling av farlig avfall og er i dag blitt en betydelig miljøpartner. Farlig avfall som spillolje er svært forurensende, og det er derfor viktig at den blir behandlet på en miljøvennlig måte.

Thorvaldsen Transport har i dag fem biler som dekker de behov som trengs dekkes. To tankbiler, to stykkgodsbiler hvor den ene også laster spillolje på tank. Vi har også en kranbil som er meget fleksibel på utfordrende plasser og i tillegg laster spillolje på tank.

Thorvaldsen Transport betjener i dag et stort antall verksteder over hele landet, og har i tillegg kunder innen industri og landbruk. Bare på Østlandet har selskapet over 4000 kunder, og tallet vokser stadig.

/Våre ansatte

JAN THORVALDSEN

Sjåfør og styremedlem
jtt@thorvaldsen-thorvaldsen.no
977 28 286

TOM THORVALDSEN

Sjåfør og daglig leder
tat@thorvaldsen-transport.no
950 84 258

DAG-OTTO SKOGHAUG

Sjåfør
dag_otto@hotmail.com
926 84 605

Lars Tore Thorvaldsen

Sjåfør
lars-thorvaldsen@hotmail.com
920 99 065

MAY BRIT ANDERSEN

Kontormedarbeider
post@thorvaldsen-transport.no
69 27 97 70

ERIK MEHREN

Innleid
em@spesialolje.no
977 03 698

/Noen av våre kunder

/kontakt oss

Takk for din henvendelse. Vi tar kontakt så snart som mulig
Ojsann! Her var det noe som var feil.