Thorvaldsen Transport

Om oss

Thorvaldsen Transport er et familieselskap som ble stiftet i 1964 av Tore Thorvaldsen. På slutten av 80-tallet ble virksomheten videreført og driftes i dag av Tom Thorvaldsen.

Thorvaldsen Transport har spesialisert seg på innsamling av farlig avfall. Da Tore Thorvaldsen startet selskapet hadde han en bil som gikk fast for Reginol med utkjøring av ny smøreolje. Det ble naturlig å ta med brukt olje tilbake, og når sønnene Jan og Tom kom inn i familiebedriften begynte de for alvor å satse på innsamling av farlig avfall. Kundegrunnlaget var jo allerede der.

Vi betjener i dag et stort antall verksteder over hele landet, i tillegg har vi kunder innen industri og landbruk. Bare på Østlandet har vi over 4000 kunder. Vi henter spillolje, oljefilter, bilbatterier, drivstoff og annet spesialavfall.

Vi er behjelpelige med å sette ut godkjente beholdere for farlig avfall, og er din totalleverandør av tjenester for håndtering av farlig avfall.

Vi har fem biler som dekker de fleste behov. Vi har to tankbiler, to stykkgodsbiler hvor den ene også laster spillolje på tank. Vi har også en kranbil som er meget fleksibel på utfordrende plasser. Denne bilen laster også spillolje på tank.

NOEN AV VÅRE KUNDER

Felleskjøpet
Volmax
Metalco

KONTAKT