Thorvaldsen Transport

Ansatte

Våre sjåfører har lang og bred erfaring fra transportbransjen. Halvparten av oss som jobber i Thorvaldsen Transport har over 20 års erfaring med spesialavfall, og står klar til å hjelpe deg med hva enn du måtte trenge. Som regel kan det være fordelaktig å ringe en av oss i bilen hvis det er noe som haster. Er vi i nærheten kommer vi med en gang.

Tom Thorvaldsen

Tom Thorvaldsen

Sjåfør og daglig leder
950 84 258
tat@thorvaldsen-transport.no

Tom har kjørt lastebil i over 30 år og er tredjegenerasjons yrkessjåfør. Han drev for seg selv frem til 1988. Da slo han seg sammen med sin far Tore Thorvaldsen og har siden den gang kjørt farlig avfall. Tom sitter med administrative oppgaver i tillegg til at han er sjåfør på fulltid.

Jan Thorvaldsen

Jan Thorvaldsen

Sjåfør og styremedlem
977 28 286
jtt@thorvaldsen-thorvaldsen.no

Jan har vært med siden 1989 og er også tredjegenerasjons yrkessjåfør, så han har lang fartstid i bransjen. Det var på slutten av 80-tallet Thorvaldsen Transport begynte å satse på innsamling av farlig avfall fra verkstedene, og Jan var med på å bygge opp Thorvaldsen Transport til det selskapet det er i dag.

May Brit Andersen

May Brit Andersen

Kontormedarbeider
69 27 97 70
post@thorvaldsen-transport.no

May Brit har vært på vårt kontor i over 20 år. Hun er medeier i selskapet, og er Jan og Toms søster. Hun har ansvar for fakturering, oppfølging av kunder og annet kontorarbeid. Har du spørsmål om faktura eller andre praktiske ting, er det May Brit du burde ta kontakt med.

Dag-Otto Skoghaug

Dag-Otto Skoghaug

Sjåfør
926 84 605
dag_otto@hotmail.com

Dag-Otto er vårt nyeste tilskudd og han har lang fartstid i bransjen. Han kommer i fra Lyngen i Troms, men bor nå på Fetsund.

Dag-Otto har en allsidig erfaring, blant annet som motormann på MF Bastø II. Han har tidligere kjørt for Hoyer og Gran Taralrud. Som tidligere bussjåfør han har også lang erfaring med persontransport.

Erik Mehren

Erik Mehren

Innleid
977 03 698
em@spesialolje.no

Erik Mehren er innleid fra vår samarbeidspartner Norsk Spesialolje. Erik har over 20 års erfaring fra spesialavfallsbransjen. Han har kjørt slambil med krevende oppgaver i mange år, etter hvert har han gått over til å kjøre rein spilloljebil.

I dag prøver Thorvaldsen Transport og Norsk Spesialolje og være mest mulig effektive. Så der det er mulig samkjører vi oppdragene for å redusere antall unødvendige turer.

KONTAKT